اخراج محترمانه کارکنان گروه صنعتی گیتی پسند اصفهان

ساخت وبلاگ

به گزارش پایگاه خبری جویاآنلاین، اخیراً گروه صنعتی گیتی پسند همانند شرکت روغن نباتی جهان که یکی از شرکت‌های زیرمجموعه‌های هلدینگ داروگر است با تشدید مشکلات اقدام به اخراج برخی از کارگران شرکت‌های این گروه صنعتی در اصفهان چالاک، مونا پلیمر، آذین لوله و نیوپایپ کرده است.

گروه صنعتی گیتی پسند که در سال ۱۳۷۷ با حمایت مالی مردم اصفهان و با مدیریت و سرمایه‌گذاری ناصر جنتی و مصطفی وعیدی تشکیل شد. در سه بخش تحقیقاتی، صنعتی و اجرایی فعالیت داشت. و نزدیک به ۳۶ واحد تولیدی در قالب (SGP) یا همان گروه صنعتی گیتی پسند فعالیت می‌کردند. به‌یک‌باره در ۱۳۹۱ رسانه‌ها از کاهش ۵۰ درصدی تولید این گروه و کمبود نقدینگی در صنایع گیتی پسند اصفهان خبر دادند. خبری که مصطفی وعیدی به‌عنوان یکی از اعضای هیئت‌مدیره این گروه در گفت‌وگو با ایلنا بر آن صحت گذاشت.

مشکلات گروه صنعتی گیتی پسند اصفهان به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین واحدهای تولید استان اصفهان که از ابتدای ۱۳۹۱ استارت آن زده شد و برای بیش از ۶۵ هزار نفر، اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد کرده بود، با کمبود نقدینگی برای تأمین مواد اولیه تولید مواجه شد. این جرقه، هنگامی در انبار کاه افتاد که شایعه ورشکستگی گروه صنعتی گیتی پسند اصفهان دهان‌به‌دهان گشت وصف‌های طولانی مردمی در چهارراه پلیس شهر اصفهان مقابل ساختمان این گروه صنعتی که خواستار بازگرداندن سرمایه‌های ۱۰، ۲۰ و حتی ۱۰۰ میلیون و بالا‌تر از آن بودند، مشکلات را پیچیده‌تر کرد.

چراکه در شرایط تحریم‌های اقتصادی و نوسانات بازار ارز و سکه در آن زمان، بسیاری دیگر از کارگاه‌های تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی نیز برای تأمین نقدینگی، گشایش ال سی، خرید مواد اولیه و مبادلات خارجی خود با مشکل روبرو شده بودند.

در این هنگام، وعیدی مدیرعامل گروه صنعتی گیتی پسند از کاهش ظرفیت تولید برخی از واحد‌های این گروه به ۴۰ تا ۵۰ درصد  به رسانه‌ها خبر داد و گفت: از مشکلات ما این است که ال سی گشایش نمی‌یابد، خرید نیز نقدی است و باید پول را حواله‌کرد و مواد اولیه نیز ۲۰ تا ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته گران‌تر شده است در این شرایط اگر قرار باشد ضریب تولید به سال گذشته برسد باید دو برابر سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی تزریق شود.

یکی از کارگران گیتی پسند اصفهان نیز در گفتگو با جویاآنلاین اظهار داشت: نزدیک به ۱۵ سال است که در گروه صنعتی گیتی پسند مشغول فعالیت هستم به‌گونه‌ای که چند تا مهرهای کمرم نیز دچار آسیب شده است.

وی افزود: جدای از اینکه متأهل هستم و صاحب فرزند چند ماه است که حقوق دریافت نکرده‌ام و بعد از تعطیلات نوروز که به سرکارم در شرکت مونا پلیمر از زیرمجموعه گروه صنعتی گیتی پسند مراجعه کردم. مرا حتی به داخل شرکت راه ندادند و گفتند که قرارداد کاری شما به اتمام رسیده است و محترمانه برگه‌ای جهت تصفیه‌حساب و معرفی به اداره کار جهت دریافت بیمه بیکاری به من دادند.

این کارگر با بیان اینکه جالب‌توجه برام بود که مدیران گروه صنعتی گیتی پسند به‌جای اینکه به شعار سال مقام معظم رهبری( اقتصاد مقاومتی؛ تولید-اشتغال) جامعه عمل بپوشانند برعکس آن عمل کردند، بیان داشت: در گذشته نزدیک به ۵ هزار نفر کارگر به‌صورت مستقیم در این گروه صنعتی فعالیت می‌کردند که امروز به دلیل عدم همراهی و همکاری سیستم بانکی و دولت به زیر ۲ هزار نفر رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: گروه صنایع گیتی پسند اکنون با کمتر از ۲ هزار نفر پرسنل و کارگر– ۴ دفتر فروش و انبار در داخل کشور و حدود ۵۰۰۰ نمایندگی توزیع و فروش محصولات درداخل کشور دارد و همچنین محصولات صادراتی این گروه صنعتی به کشورهای کنیا – عربستان سعودی – کویت – امارات متحده عربی – عراق – ارمنستان – ترکمنستان – تاجیکستان – افغانستان – پاکستان و ترکیه صادر و با عقد قرارداد با شرکت FLXT آلمان در حال ورود و عرضه محصولات به سایر کشورهای اروپایی و آسیائی است.

درحالی‌که نمایندگان مردم شریف اصفهان در مجلس شورای اسلامی به‌طور جد با جلسات مختلف با مسؤولان کشوری پیگیر مشکلات این گروه صنعتی بوده‌اند اما تاکنون چندان این پیگیری‌ها نتوانسته حال ناخوش گروه صنعتی گیتی پسند را دگرگون کنند. هر چند امروزه خبر از اختلاف‌نظر بین اعضاء هیئت‌مدیره این گروه نیز به گوش‌ها می‌رسد.

انتهای پیام/ج

.:همه باهم صدای کرد:....
ما را در سایت .:همه باهم صدای کرد:. دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 6sedayekurd5 بازدید : 95 تاريخ : شنبه 20 خرداد 1396 ساعت: 16:00