مبارزه و مجاهدت مثال‏زدنى مردم شهر هزار سنگر آمل، الگویى تاریخى است

ساخت وبلاگ
دولتمردان به تأکیدات مقام معظم رهبری در حوزه مسائل اقتصادی توجه کنند/ <strong>مبارزه</strong> و <strong>مجاهدت</strong> مثال‏زدنى <strong>مردم</strong> <strong>شهر</strong> <strong>هزار</strong> <strong>سنگر</strong> <strong>آمل،</strong> <strong>الگویى</strong> <strong>تاریخى</strong> <strong>است</strong>
امام‌جمعه فولادشهر اصفهان گفت: سفر اخیر وزیر خارجه آمریکا و همچنین نشست ورشو در قالب همکاری مشترک آمریکا و صهیونیست‎ها در راستای همین ایران هراسی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صدای جویا از اصفهان، حجت‌الاسلام مسعود سرافراز اظهار کرد: در روایتی حضرت زهرا (س) فرمود: پیامبر (ص) در صحیفه‌ای که برای من به یادگار باقی گذاشت فرمودند: «مَن کَانَ یُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَالْیَوْمِ الْآخِرِ فَلْیَقُلْ خَیْرًا أَوْ لِیَسْکُتْ»/الکافی، ج ۲، ص ۶۶۷؛ هر کس به خداوند و روز قیامت معتقد است و به آن ایمان دارد یا سخن نیکو بگوید و یا اصلاً صحبت نکند و سکوت اختیار نماید.

وی افزود: مرحوم فیض کاشانی بیست آفت و برخی بزرگان تا سی آفت برای زبان ذکر کرده‌اند مانند دروغ گفتن، وعده دروغ دادن، غیبت، تهمت، سخن‌چینی، افشاء اسرار دیگران، شهادت به باطل، ایذاء مسلمانان با زبان و سایر من در این خطبه می‌خواهم بر یکی از آفات مهم زبان که مشکل روز جامعه ما هم هست تأکید کنم و آن آفت «شایعه‌پراکنی» است.

 امام‌جمعه فولادشهر اصفهان با بیان اینکه امروز یکی از شگردهای دشمن برای ایجاد اختلاف در جامعه و متشنّج نمودن فضای جامعه، ساختن شایعات دروغین و پخش آن‌ها در رادیوها، تلویزیون‌ها و سایت‌ها و شبکه‌های بیگانه به خصوص در فضای مجازی است، تصریح کرد: آن‌ها این شایعات را می‌سازند و آدم‌های ساده‌لوح هم عامل انتشار آن‌ها می‌شوند که این خودکاری حرام است.

وی ادامه داد: اصولاً در رابطه با خبرها و نقل آن‌ها سه نکته قابل‌توجه در قرآن و روایات داریم: ۱- آنکه به ما دستور داده‌اند که در رابطه با همه خبرها تحلیل گرانه برخورد کنیم، هر خبری را بی‌دلیل نپذیریم و نقل نکنیم. امیر مؤمنان علی (ع) فرمود: «اعْقِلُوا الْخَبَرَ إِذَا سَمِعْتُمُوهُ عَقْلَ رِعَایَهٍ لاَ عَقْلَ رِوَایَهٍ»/حکمت ۹۸؛ هر خبری را که می‌شنوید ابتدا آن را بفهمید نه آنکه تا شنیدید آن را روایت کنید؛ یعنی هر خبری را بلافاصله قبول نکنید، آن‌چنان‌که بی‌دلیل هم آن را رد نکنید تا حقیقت روشن شود. در داستان پر رمز و راز حضرت سلیمان می‌خوانیم؛ که حضرت سلیمان هُدهُد را در بین کارگزارانش ندید، تهدید کرد که اگر هدهد عذر موجهی برای این غیبت نداشته باشد مجازاتش می‌کنم. طولی نکشید هُدهُد آمد و عذر موجهش را چنین بیان کرد: من خبری مهم دارم که از آن بی‌اطلاعی و آن خبر این است که در سرزمین سبأ زنی قدرتمند با امکانات فراوان حاکم است که معبود آن‌ها خورشید است. حضرت سلیمان چنین برخورد کرد که فرمود: «سَنَنظُرُ أَصَدَقْتَ أَمْ کُنتَ مِنَ الْکَاذِبِینَ»/نمل،۲۷؛تحقیق می‌کنم آیا راست گفتی یا از دروغ‌گویان بودی.

حجت‌الاسلام سرافراز در ادامه گفت: این برخورد؛ یعنی آموزش اینکه چگونه با اخبار برخورد شود. ۲- در باب خبر فُساق یعنی بی‌دین‌ها، یعنی آنان که در همه عرصه‌های زندگی در چارچوب دین حرکت نمی‌کنند باید اصل را بر این گذاشت که این‌ها دروغ می‌گویند مگر خلافش ثابت شود؛ یعنی در رابطه با خبر فاسق نباید هیچ‌گونه ترتیب اثری به خبرش داد مگر با تحقیق، راست‌گویی‌اش روشن شود: یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آَمَنُوا إِنْ جَاءَکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَیَّنُوا /حجرات،۶؛ مؤمنان اگر فاسقی برایتان خبر آورد تحقیق کنید؛ یعنی بلافاصله تحقیق نکرده عکس‌العمل نشان ندهید که عکس‌العمل بی تحقیق کاری نابخردانه و سفیهانه است؛ «أَنْ تُصِیبُوا قَوْمًا بِجَهَالَهٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِینَ»/حجرات،۶؛ و برخورد این‌چنین مایه ندامت و پشیمانی می‌گردد.

وی در ادامه تأکید کرد: من وارد شأن نزول آیه نمی‌شوم اما عرض می‌کنم که تردید نکنید که گردانندگان شبکه‌های بیگانه‌ی رادیویی، تلویزیونی، ماهواره‌ای به‌ویژه شبکه‌های مربوط به آمریکا، اسرائیل و انگلیس و سعودی وهابی صفت از مصادیق بارز فاسق‌اند؛ باید اصل را در باب خبرهای این بنگاه‌های سخن‌پراکنی بر این گذاشت که این‌ها دروغ می‌گویند مگر بعداً صدق آن آشکار گردد. باید دانست که اگر گاهی هم خبرهای راست را نقل می‌کنند برای جا انداختن آن خبرهای دروغ است؛ بنابراین باید مطلقاً به اخباری که از ناحیه این رسانه‌ها اعلام می‌شود بی‌اعتماد بود.

خطیب نماز جمعه‌های فولادشهر خاطرنشان کرد: سومین نکته نقل شایعات است؛ یعنی نقل چیزهایی که صدق آن‌ها ثابت نیست به هر عنوانی، از نگاه امیرالمؤمنین (ع) مصداق کذب است: «وَلاَ تُحَدِّثِ النَّاسَ بِکُلِّ مَا سَمِعْتَ بِهِ، فَکَفَی بِذلِکَ کَذِباً»/نهج البلاغه، نامه ۶۹؛ و هر چه که شنیدی برای مردم بازگو مکن که این نشان دروغ‌گویی است.

*مراقب زبانمان باشیم

وی گفت: مراقب زبانمان باشیم، هر خبری را که شنیدیم و خواندیم تا درستی آن برای ما ثابت نشده نقل نکنیم و رسانه‌های ما در این عرصه دقت بیشتری کنند که مبادا هر خبری را که شنیدند به هر عنوانی منتشر و منعکس کنند! سعی کنند تحقیق کنند اگر خبری راست بود و شرعاً مجاز به نقل آن بودند نقل کنند. مبادا با نقل شایعه‌ای حیثیت دیگران را زیر سؤال ببرند که این گناهی بزرگ است.

حجت‌الاسلام سرافراز در خطبه‌های دوم نماز جمعه‌های فولادشهر شهرستان لنجان اظهار کرد: شیطان سراغ مؤمنین می‌رود. شخصی که می‌خواهد راه عفت و تلاش و تقوا را طی کند، شیطان دائم دور و بر اوست؛ اما شخصی که پَرت است شیطان با او کاری ندارد.

وی خاطرنشان ساخت: تعبیر خود شیطان است که من در صراط نشسته‌ام، «لأَقْعُدَنَّ لَهُمْ صِرَاطَکَ الْمُسْتَقِیمَ» روی صراط مستقیم تو می‌نشینم و برای بندگان تو تور پهن می‌کنم. پس شخصی که در صراط مستقیم نیست، شیطان با او کاری ندارد. خطیب نماز جمعه‌های فولادشهر لنجان تصریح کرد: جامعه‌ی علوی که می‌خواهد به سمت قله‌ها برود، شیطان دور و بر او می‌آید. از امام صادق علیه‌السلام پرسیدند: «چرا شیطان زیاد سراغ شیعیان شما می‌رود؟» امام صادق علیه‌السلام فرمود: دزد سراغ خانه‌ای می‌رود که آن خانه پُر است. خانه‌ای که خالی است دزد به چه دلیلی آنجا برود؟ مگر این‌که ناشی باشد و به کاهدان بزند. کسی که اهل ولایت است، دست او پُر است؛ از این جهت شیطان مُدام سراغ او می‌رود و می‌خواهد او را از صراط پَرت کند. لذا این شخص احتیاج به استقامت و اراده‌‌ی پولادین و ایمان قوی دارد.

*دولت‌مردان به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره مسائل اقتصادی توجه کنند

وی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب، در دیدار با دولت مردان در ۲۴ تیرماه درباره مسائل اقتصادی و اقداماتی که دولت باید در حوزه اقتصاد کشور و جنگ اقتصادی دشمن انجام دهد، به ۷ نکته تأکید کردند که با وجود تأکیدات مجدد ایشان در دیدارهای مردمی در ۲۱ آذر و ۱۹ دی، متأسفانه بیشتر آن‌ها مورد توجه دولتمردان نبوده است. این ۷ نکته عبارت‌اند از: -۱ تهیه‏ ی «نقشه‏ ی راه اقتصادِ با ثبات» برای کشور ۲- تقویت بخش خصوصی ۳- ضرورت برخورد قاطع با متخلفان ۴- اِشراف و اِعمال قدرت دولت بر مبادلات مالی برای جلوگیری از عملیات مخرب، نظیر قاچاق و پول‏شویی ۵-جدی گرفتن سیاست‏های اقتصاد مقاومتی ۶-مبارزه‏ ی واقعی با فساد ۷- حرف زدنِ رود رروی مسئولان با مردم و بیان شرایط. امید است که همه مسئولان، رهنمودهای مشفقانه و حکیمانه مقام معظم رهبری را نصب العین خود و برنامه‌هایشان قرار دهند.

* دستاوردهاى چهل‌ساله‌ی انقلاب در آن هیچ شک و تردیدی نیست

حجت‌الاسلام سرافراز تصریح کرد: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم. دستاوردهاى چهل‌ساله‌ی انقلاب اسلامى در ابعاد مختلف، موضوعى است که جاى هیچ شک و تردیدى در آن نیست. در واقع، با نگاه به وضعیت گذشته و حال کشور، به‌راحتی مى‏ توان معجزه‏ ى انقلاب اسلامى در شکوفایى و سازندگى کشور را مشاهده کرد که ۴۰ سال پیش کجا بودیم و امروز کجا هستیم. با این وجود، مهم‏ترین چالشى که در بازگویى و تبیین این دستاوردها پیش‏روى نیروهاى انقلابى قرار مى‏ گیرد، مقایسه‏ اى است که در سطح جامعه، بین شرایط کنونى کشور با شرایط قبل از انقلاب، وضعیت کشورهاى غربى و در نهایت، وضعیت کشورهاى عربى منطقه مطرح مى‏شود.

وی در ادامه اضافه کرد: به‌عبارت‌دیگر، وقتى از دستاوردهاى انقلاب اسلامى بحث مى‏ کنیم، همواره در نقطه‏ ى مقابل، برخى بلافاصله این موضوع را مطرح مى‏ کنند که آنچه شما به ‏عنوان دستاوردهاى انقلاب اسلامى مطرح مى‏ کنید، چه‌بسا اگر رژیم شاه هم تداوم پیدا مى‏کرد، شاید وضعیت کشور هم همین‌گونه بود.

وی ادامه داد: بحث دیگرى که این افراد مطرح مى‏کنند، ناکار آمد بودن جمهورى اسلامى در مقایسه با کشورهاى غربى است؛ به این معنا که این‏ها در مقایسه وضع کنونى کشور با کشورهاى غربى و ذکر پاره‏اى از شاخص‏ه اى توسعه، رأى به ناکارآمدى نظام اسلامى مى‏ دهند و دستاوردهاى آن را ناچیز مى ‏شمارند. علاوه بر این، بخش دیگرى از مخاطبان، به مقایسه‏ ى وضعیت کنونى کشور با کشورهاى عربى منطقه مى ‏پردازند و با ذکر مواردى از وضعیت کشورهاى عربى مانند برج ‏سازى‏ هایى که در برخى از این کشورها صورت گرفته، اوضاع کنونى کشور را چندان رو به بهبود نمى‏ دانند. درحالی‌که دستاوردهاى هر نظام سیاسى را بر اساس سه مؤلفه مى‏ سنجند؛ اهداف، موانع و امکانات.

امام‌جمعه فولادشهر در ادامه بیان داشت: یعنى اگر بخواهیم در مورد دستاوردهاى یک نظام سیاسى قضاوت بکنیم، باید دقت کنیم که آن نظام در چه شرایطى؛ یعنى با وجود چه امکانات و موانعى، به اهداف خود جامه عمل پوشانده است. انقلاب اسلامى دستاوردهاى خود را در شرایطى به دست آورده که موانع متعددى پیشروی آن بوده و در مقایسه با سایر کشورها و قبل از انقلاب، از امکانات کمترى نیز برخوردار بوده است.

*موانع موجود بر سر راه جمهوری اسلامی به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم‌بندی می‌شوند

وی گفت: در خصوص موانع موجود بر سر راه جمهورى اسلامى باید به دو دسته موانع داخلى و خارجى اشاره کرد. اگرچه برخى موانع داخلى مانند اقتصاد تک‏ محصولى در دوره‏ى طاغوت نیز وجود داشته، اما این رژیم نه‌تنها با موانع خارجى مانند جنگ و تحریم مواجه نبوده است، بلکه حتى در مواردى موفق به جلب سرمایه‏ گذارى خارجى شده بود. با این وجود، دستاورد این وضعیت براى کشور و مردم، چیزى جز نابودى کشاورزى، وابستگى به قدرت‏هاى خارجى و افول جدى اقتصاد و معیشت مردم نبود، به‌گونه‌ای که در فاصله سال‏هاى ۵۶-۱۳۵۱ نزدیک به ۳۸ درصد روستائیان از سوءتغذیه رنج مى‏ بردند.

حجت‌الاسلام سرافراز داد: به لحاظ وابستگى به خارج در سال ۱۳۵۷، شرکت‏هاى دارویى ۸۵ تا ۱۰۰ درصد به واردات اتکا داشتند، شرکت‏هاى شیمیایى ۶۰ تا ۱۰۰ درصد، بافندگى ۸۰ درصد، بعضى صنایع غذایى ۷۰ درصد و در پاره‏اى از مصالح ساختمانى ۵۷ درصد وابستگى به خارج وجود داشت.

وی متذکر شد: آنچه در زمان پهلوى در کشور اتفاق افتاد، آن چیزی نیست که اکنون جمهورى اسلامى مى‏ کوشد آن را پیگیرى کند؛ یعنى جهت‏گیرى، ماهیت و حتى اهداف توسعه در زمان پهلوى با دوره کنونى فرق دارد. به عبارتى، جمهورى اسلامى اکنون مى‏ کوشد تا ضمن دستیابى به پیشرفت همه ‏جانبه، این پیشرفت را دست مایه‏ ى افزایش اقتدار و پرستیژ بین‏ المللى خود قرار دهد و ثانیاً با توجه به حجم فراوان امکانات و کمى موانع پیش روی آن رژیم، دستاورد واقعى آن براى کشور و مردم، «تقریباً هیچ» بوده است.

امام‌جمعه فولادشهر لنجان تصریح کرد: به‌عنوان‌مثال، فقط در یک مورد؛ یعنى فروش نفت بایستى گفت که؛ فروش نفت ایران در زمان رژیم پهلوى حدود شش میلیون بشکه در روز بود و این در حالی است که جمعیت کشور در سال ۱۳۵۶ حدود ۳۲ میلیون نفر بوده است، اما اکنون جمهورى اسلامى ایران با بیش از ۸۲ میلیون نفر جمعیت، با فرض نبود هیچ‌گونه مشکلى در فروش نفت، روزانه حداکثر مى‏ تواند دو و نیم میلیون بشکه نفت بفروشد. علاوه بر این، در مورد جمهورى اسلامى ایران بایستى به دستاوردهاى معنوى و منزلتى همچون تقویت عزت ملى، اعتمادبه‌نفس ملى، روحیه‏ ى خودباورى و «ما مى‏ توانیم» نیز توجه داشت. بر این اساس، افقى که این انقلاب براى خود تعریف کرده، هم با رژیم پیش از انقلاب و هم کشورهاى عربى منطقه قابل‌مقایسه نیست.

*بعد از جنگ اقتصادی آمریکا و اسرائیل علیه ایران هدف بعدی ایران هراسی است

وی اضافه کرد: بعد از خروج آمریکا از برجام صهیونیست‌ها با همکاری آمریکایی‌ها کارگروه مشترکی را طراحی کردند که هدف آن‌ها جنگ اقتصادی با ایران بود. اکنون صهیونیست‌ها وارد مرحله دوم راهبرد خود یعنی جنگ امنیتی شده‌اند. در این مرحله، هدف آن‌ها ایران هراسی است. لذا سفر اخیر وزیر خارجه آمریکا و همچنین نشست ورشو در قالب همکاری مشترک آمریکا و صهیونیست‎ها در راستای همین ایران ‏هراسی است.

حجت الاسلام سرافراز تأکید کرد: صهیونیست‏ ها معتقدند بنابر سه رویکرد مى‏ توان اقدامات منطقه‏ اى ایران را کاهش داد: اول ترور فرماندهان نظامى ایران؛ دوم؛ قطع منابع مالى ایران‏ سوم؛ هزینه ‏سازى در داخل از طریق فشار بر افکار عمومى با دوگانگى معیشت- منطقه؛ بنابراین صهیونیست‏ها اکنون به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم به دنبال جنگ همه‏ جانبه اسراییل علیه ایران در ابعاد مختلف سیاسى-امنیتى-روانى و اقتصادى هستند.

وی بیان داشت: یکى از نقشه ‏هاى شوم دشمنان که در دهه‏۶۰ و توسط عمال خود فروخته و وابسته به دشمنان و منافقین کوردل اتفاق افتاد، حمله اعضاى «اتحادیه کمونیست» به شهر شهیدپرور «هزار سنگر آمل» در بهمن‌ماه ۱۳۶۰ است؛ اقدامى که با مقاومت مردم این شهر و تقدیم نمودن شهدا و مجروحین، درهم شکسته شد.

* مبارزه و مجاهدت مثال‏ زدنى مردم شهر هزار سنگر آمل، الگویى تاریخى است

خطیب نماز جمعه‌های فولادشهر لنجان ادامه داد: مبارزه و مجاهدت مثال‏ زدنى مردم شهر هزار سنگر آمل، الگویى تاریخى براى ملت ایران در تمامى تاریخ خواهد بود؛ چراکه دشمنان دیرین، امروزه نیز به خیال خام خود مى‏توانند با حضور در جنگ اقتصادى دشمن علیه نظام اسلامى و با شکل دادن به گروه‏ هاى معترض در قالب گروه ‏هاى کارگرى و دامن زدن به اعتراضات اقتصادى برخى گروه‏ها، آتش اعتراضات داخلى را بر افروخته و از آن به نفع اهداف خود سوءاستفاده کنند.

وی بیان داشت: مطلب دیگر در حوزه مسائل خارجی این‌که افزایش خبرهاى مربوط به پیرامون نقش روسیه در به قدرت رسیدن «دونالد ترامپ» رئیس‏ جمهور آمریکا در انتخابات ۲۰۱۶ تنش میان کاخ سفید و نمایندگان کنگره را افزایش داده به‌طوری‌که احتمال استیضاح و برکنارى وى را بسیار تقویت کرده است.

حجت‌الاسلام سرافراز تأکید کرد: اختلافات بین دموکرات‌ها و ترامپ در موضوعات مختلف به‌ویژه ساخت دیوار مکزیک باعث شده است تا دولت ترامپ رکورد طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا را داشته باشد.

وی در ادامه مطرح کرد: نظرسنجی موسسه گالوپ نشان می‏ دهد که ۱۶ درصد از آمریکایی ‏ها گفته‏ اند که آن‌ها خواهان ترک دائمی کشورشان و زندگی در یک کشور دیگر هستند. تا پیش از این، بیشترین رکورد در زمینه تمایل آمریکایی‏ ها برای خروج از کشورشان به ریاست جمهوری «جورج بوش پسر» مربوط می ‏شد. در آن زمان، تقریباً ۱۱ درصد از آمریکایی‏ ها گفته بودند که خواهان زندگی در یک کشور دیگر و ترک آمریکا هستند.

* نقض حقوق بشر از سوی آمریکا دهه‌هاست که ادامه دارد

امام‌جمعه فولادشهر ادامه داد: نقض حقوق بشر از سوی آمریکا دهه‌هاست که ادامه دارد، از درون مرزهای خود گرفته تا هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای این کشور. جنگ، قتل و ترور، غارت، کودتا فعالیت‌هایی آشنا و تکراری در پرونده آمریکایی‌هاست. فعالیت‌هایی که یا مستقیماً توسط خود آمریکایی‌ها یا با حمایت و پشتیبانی آن‌ها انجام می‌شود.

وی گفت: زندان‌های مخفی و آشکار آمریکا در گوشه و کنار جهان که گوانتانامو یکی از معروف‌ترین آن‌هاست، برخورد غیرانسانی با مهاجران و جدا کردن کودکان از والدین و مرگ آن‌ها بر اثر دوری از والدین، شلیک بی‌دلیل پلیس به سیاه‌پوستان در خیابان‌های آمریکا و تبرئه آن‌ها از سوی دادگاه‌های این کشور، آزاد گذاشتن حمل اسلحه که فقط در سال گذشته باعث ۴۰ هزار مرگ شهروندان آمریکایی شده تنها چند نمونه از وضعیت وخیم حقوق بشر در آمریکاست. به‏طور خلاصه، ترامپ در ۲ سال گذشته، به‌گونه‌ای رفتار کرده است که خود را در اوج اقتدار نشان دهد اما در درون آمریکا با چالش‏هاى زیادى مواجه است.

انتهای پیام/ج

.:همه باهم صدای کرد:....
ما را در سایت .:همه باهم صدای کرد:. دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 6sedayekurd5 بازدید : 84 تاريخ : شنبه 25 اسفند 1397 ساعت: 6:52