سفارت ایران در فیلیپین از گرفتن حقوق حقه یک بازرگان ایرانی عاجز است+مستندات

ساخت وبلاگ

<strong>سفارت</strong> <strong>ایران</strong> در <strong>فیلیپین</strong> از <strong>گرفتن</strong> <strong>حقوق</strong> حقه یک <strong>بازرگان</strong> <strong>ایرانی</strong> <strong>عاجز</strong> است+مستندات

بازرگان ایرانی گفت: مجموعه وزارت امور خارجه و سفارت ایران در فیلیپین از گرفتن حقوق حقه یک بازرگان ایرانی عاجز است.

 

به گزارش پایگاه خبری صدای جویا از شاهین‌شهر اصفهان، سوژه این بار گزارش ما یکی از بازرگانان ایرانی به نام «شهرام صولت» است. در ابتدا به‌صورت اجمالی از زبان خودش، او را معرفی می‌کنیم. به این خاطر که مخاطبین گرامی آشنایی کوتاهی از این سوژه گزارش ما و اتفاقاتی که در یکی از کارهای تجاری در کشور فیلیپین برای وی رخ‌داده است، داشته باشند. شهرام صولت متولد ۱۳۴۰ در اصفهان است؛ و نزدیک به ۲۶ سال هست که در حوزه واردات و صادرات محصولات پزشکی، کشاورزی و صنعتی که در داخل و خارج از کشور و همچنین در حوزه مشاوره‌های تخصصی بازرگانی در زمینه واردات و صادرات و ایجاد و راه‌اندازی خط تولید صنایع کشور فعالیت می‌کند.

قصه این بازرگان ایرانی از آنجایی شروع می‌شود که به‌عنوان مدیرعامل شرکت نیک شاد برای صادرات موز به کشور فیلیپین مراجعه می‌کند. تا با شرکتی به نام mmyphilipine با مدیریت آقای اندانگان قرارداد خرید موز منعقد کند. چاشنی که این قصه را شیرین می‌کند، کلاهی است که بعد از ۲۶ سال تجربه و سابقه آقای اندانگان مدیرعامل شرکت فیلیپینی شهریورماه سال گذشته بر سر آقای صولت می‌گذارد.

به این صورت که طبق قانون تجارت و طی همه مراحل و تشریفات قانونی بین دو طرف معامله قراردادی ایفاء می‌گردد؛ و آقای صولت به‌عنوان مدیرعامل شرکت نیک شاد که طرف اول قرارداد باشد، به مفاد قرارداد کاملاً عمل کرده و نزدیک به ۷۰ هزار یورو که هر یورویی سال گذشته ۱۵ هزار تومان آقای صولت خریداری کرده بود (نزدیک یک میلیارد تومان)، به‌حساب شرکت فیلیپنی واریز می‌کند. تا نزدیک به ۳۱ هزار کارتن موز را یک ماه بعد از انعقاد قرارداد برای او در ایران ارسال کند؛ اما داستان از آنجایی شیرین‌تر می‌شود که بعد از گذشت فرصت یک‌ماهه نه خبری از موز می‌شود و نه از برگشت پول از سوی آقای اندانگان فیلیپینی می‌شود.

از این به بعد داستان با خود آقای شهرام صولت مدیرعامل شرکت نیک شاد(سهامی خاص) به گفت‌وگو نشستیم، وی در همان ابتدا اظهار کرد: معامله خرید موز با شرکت mmyphilipine فیلیپینی طبق قانون تجارت صورت گرفت.

وی با بیان اینکه آقای اندانگان به‌عنوان مدیرعامل شرکت مذکور نه مورد معامله را ارسال کرده و نه پول را پس داده است، افزود: بنده برای ایفای حقوق خود بعد از خلف وعده مدیرعامل شرکت mmyphilipine با مراجعه به سفارت فیلیپین در تهران با کاردار سفارت مشورت و بنده را جهت ارائه شکایت به دو نهاد NBI و DTI (دو مرجع رسیدگی به تخلفات صنفی در کشور فیلیپین) راهنمایی کردند.

مدیرعامل شرکت نیک شاد با بیان اینکه برای گرفتن احقاق حقوق خود دو بار به کشور فیلیپین مراجعه و نزد دو نهاد NBI و DTI طرح دعوا کردم، گفت: این دو مرجع رسمی در فیلیپین فروشنده را مقصر شناخته و او را محکوم‌به بازگرداندن اصل و خسارات مربوطه کردند که مستندات آن به پیوست ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از این موضوع وزارت امور خارجه ایران، نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان و حتی کارکنان سفارت ایران در فیلیپین(مانیل) کاملاً واقف بودند ولی تاکنون هیچ‌گونه همکاری و گام اثرپذیری با وجود گذشت نزدیک به یک سال نداشته‌اند و به‌نوعی سفارت ایران در فیلیپین از گرفتن حقوق حقه یک بازرگان ایرانی عاجز است.

صولت بیان داشت: کارکنان دو نهاد NBI و DTI تعجب کرده که چرا نماینده و سفیر مردم ایران در کشور فیلیپین(مانیل) هیچ قدم مثمر ثمری برای احقاق حقوق حقه یک هم‌وطن خود بر نمی‌دارد.

وی تأکید کرد: سفارت‌خانه‌های کشورهای دیگر به‌خوبی حافظ منافع مردم خود هستند تا جایی که به‌شدت برای رفع مشکلات تاجران، گردشگران، نخبگان و … کشورشان در کشورهای دیگر اقدام می‌کنند، اما متأسفانه بعضی مواقع مشاهده می‌کنیم، سفارت‌خانه‌های کشور ما در خارج ایران به این شکل از هم‌وطنان خود حمایت نمی‌کنند که این جای تأسف دارد.

این بازرگان ایرانی با بیان اینکه اقداماتی همچون ارسال صدها ایمیل و نامه‌نگاری و پیگیری های فراوان از جمله گرفتن وکیل برای رفع این مشکل  انجام‌شده است، گفت: از زمانی که دو نهاد NBI و DTI و حتی شرکت کلاه‌برداری فیلیپینی متوجه شده‌اند که مردم ایران هیچ حامی ندارند و حتی سفارت‌خانه به‌عنوان حافظ منافع آن‌ها هیچ قدمی برای حل مشکلات آن‌ها بر نمی‌دارد. کار رسیدگی به شکایت را متوقف و تمامی فعالیت‌های نزدیک به یک‌ساله را بایگانی کرده‌اند.

در پایان این گزارش، پایگاه خبری صدای جویا از گروه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، مجموعه وزارت امور خارجه ایران، دبیر شورای امنیت ملی، استانداری اصفهان و سایر مسؤولان می خواهد که مشکل این بازرگان ایرانی را پیگیری و حل‌وفصل نمایند و نتیجه آن را به رسانه‌ها اعلام کنند.

انتهای پیام/ج

.:همه باهم صدای کرد:....
ما را در سایت .:همه باهم صدای کرد:. دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 6sedayekurd5 بازدید : 80 تاريخ : دوشنبه 17 تير 1398 ساعت: 8:04